Jantung Hati Maksu Pieza

24 Jun 2011

Iman..Iman..Iman hafiz..

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Jun 24, 2011
Reaksi: 
Tentang iman hafiz lagi..

Sekarang ak d dekat greenwood..uma k.lang..malam tadi baru sampai..
sebab ak ad di greenwood,menemankan abg ak p temuduga risda kl..
Da alang-alang tue,pegi la sekali uma k.lang ni ha..
Pergi dengan angah dan family,dak awei,bonda dan ak..

Nak dijadikan cerita,ak dengan bonda tengah tunggu angah jemput kat uma..
Dalam pukul 5.30 ak call angah,tnye kat mane??sebab ak dengan bonda dah lme tunggu,
Angah cakap baru nak otw..ok la..tunggu punye tunggu,angah x sampai ag..
Ak call ag..nie angah cakap ad kat klinik lak..emm..ak dengan bonda sampi nk
msok uma je balik mse tue..nk tido..sebb penat.lagi-lagi ak n bonda puase..
Nie da confirm la, berbuke dalam kete..

pukul 6 baru angah sampai..angah pn bkak cite,angah lambat sebab,si iman hafiz ank buahku yg terlebih aktif tue,mase angah amik kete along,along ak nie call angah,"datang pekan,dak iman hafiz tersepit kaki kat rim moto.."kak ipar ak da meraung nie..

Camane benda nie terjadi??mse tue along ak nek moto bwk si husna n iman hafiz..
Iman kan suke benda yg plik,die perhatikan je rim tue..lelame die mcm try la,p msokkn kaki dalm rim tue..
Tibe2 along ak dengar macm bunyi len macam je..tgk kaki si iman hafiz,da tersepit laa..along da gabra nie..
Trus bawak p hospital..peh da berbalut kaki die..dengan kulit dekat tumit koyak sikit..em iman..iman..

mase angah tengah drive,along call..tnye nak taw x pe reasons iman np bleh tersepit dan termasok kaki kat rim mto..die ley jawab "Iman saje-saje je nak try" peh reason die..nie budak cangat la berani mengeluarkan statement begitu..iman..iman..iman..dan itulah iman..suke mencuba bnda yg terbaru..

blik melake nnti baru nk p tengok iman hafiz..iman jg wat mcm tue lagi taw..

nie la si iman hafiz..
yang ni lak cik husna..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea