Jantung Hati Maksu Pieza

13 Julai 2011

pecah masuk belog adik..

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Julai 13, 2011
Reaksi: 
ehem-ehem..belog aku private..jadi aku pecah masok belog adik aku..keji gile kan..hahahah..private sebab nak tukau layout..dah bosan asek2 muka dak ica je..nak gak tukau muka sendiri...bila tak berjaye nak ubah layout belog sendiri..maka masuk ke belog adik..tukau layout blog dia pulak.....



berkaitan entry dia kat bawah neh..aku dah paham sangat perangai adik n angah aku neh...takpela dik..sabar je la kan...kalau dorang mintak lagi..ko ungkit la balik time ko nak betulkan charger n duit berukbend tu..kasi tongtong la sikit...ini tidak..gune macam mereka yang bayar...ish..menghasot pulak aku..tapi aku paham perasaan yang mendera adik bongsu aku neh.....so sabar je laaa..n slow talk dengan mereka yep...



hey..kakakmu ini pon ada masalah.....tapi sangat membeku di otak neh....LETIH..







ditaip oleh kakak budak ini - http://chentadea.blogspot.com tapi jangan tekan sebab kakak dia neh private blog....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea