Jantung Hati Maksu Pieza

05 Ogos 2011

EGO.

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Ogos 05, 2011
Reaksi: 
Lelaki or perempuan yg EGO??


assalamualaikum..

Semalam my cousins emo sangat..dan yus mnjadi tempat untuk die mnceritakan EGO seseorang lelaki..
disebabkan tulah yus nk bukak topik pasal EGO lelaki..

Tapi yus nk tnyela sape yg suke berkawan dengan orang ego??sape yang suke berpasangan dengan orang yg ego??
Kalau perempuan yang ego?mungkin boleh tepis lagi la,sebab perempuan ni kan memiliki sifat lemah lembut,
wlaupun ad kekasaran sikit.mungkin guys akn cakap yus backup perempuan,tp itu memg lumrahnye.
Ok korang tgk kalau leleki yg ego,memang buruk padahnye kalau dapat boyfrend yg ego,dahla susah pujuk,susah nak bagi penjelasan,kang senang-senang kite ni kena maki,kena penumbuk,sepak terajang.itupun jenis yg panas baran & kaki pukul..tp come on la,perempuan kalau da sayang sorang,plezla jgn wat perangai.
Biasenye dalam hal couple nie,boy la yg akan propose dulu.dahla boy propose,pandai2 la jge girfend tu..ni x,nak gak ngan ego die.tak kemane pun kalau nak still kn sifat ego tu..kena tinggal n girl baru taw.pastu da buang girl tu,terhegeh nak cari balik..mintak maaf bagai la..pastu da ok..stay wat perkara yg same..yg gurl nie penat setia.tp pe boy balas balik..cari gurl len..

mule2 bercinta ayat peh..menusuk kalbu betul..sampaikan kentut pun bau wangi..da lelame,sume perangai boy or gurl terbongkar..baru la nk tunjuk belang..

Bile gurl wat salah sekecik kuman tu,die  nye maki hamun peh,melampau batas..
Bile die wat salah,kite nie xd lak nak maki hamun die.sebab girl nie jenis sabar orgnye..



                      Kalau boleh buangkan la sifat EGO tu dalam diri BOY or GURL.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea