Jantung Hati Maksu Pieza

20 Oktober 2011

Camni ke cara cakap..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Oktober 20, 2011
Reaksi: 
Camni ke??

Ok mulakan cerita pagi ni dengan mood yang kurang baik..
Arini memang busy la kna call macam-macam..it's ok..da tu kje yus kn.
Call la macam-macam org,macam-macam ragam yg dapat pagi ni..

Yang ada sorang staff at cini,dalam 1 mase die bg kite senarai suh yus call sume yg terlist kat senarai tu.O
Die ingat die sorang je agaknye yus nak layan..
Orang lain pn nak gak call kn..
Da settle call..Call yang clients ni..taw x yus kena marah weh..

Yus : selamat pagi boleh saya cakap dengan EN.A
En.A : ye saya bercakap.
Yus : sebentar ye,ada panggilan dari EN.I
(mase yus nak sambungkan ni,En I ni nga line busy la pulak..)
Yus : maaf ye EN.A,En I tengah line busy..td die yang suruh call EN.A..nanti sy call EN A balik..
(ni yus da start kena marah tw).

En.A : ape ni..xboleh ke die call direct sy trus,np nak kena OPERATOR sambung-sambungkan ni.
Yus :xboleh..sebb sy je boleh wat panggilan,kemudian sambungkan..
En A : tahu tak pEnat tunggu SEBENTAR...SEBENTAR..SEBENTAR.. direct jela..asyik -asyik kena sebentar-sebentar..len kali telefon direct jela..faham x..

Peh lpas letak je gagang telefon..berjurai-jurai air mata ni mngalir..peh sentap hati  ni..org cakap tngking-tngking ni ha tw x..hati cepat je tersntuh..
malu nye,..mse ni mmbe cakap..dah2 yus..sabar-sabar.
Xpenah tw kena mcm ni..bile ek,ad gak kena ngan EN A ni..mse ni die marh lg..


Lpas tu EN I keluar tnye np??
Die marah pe..
Cite jela..

Pape xsuke dapat org mcm ni..kite cakap elok-elok tapi die tngking kite balik..

  
































'


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea