Jantung Hati Maksu Pieza

01 November 2011

bergelak-gelak

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, November 01, 2011
Reaksi: 
gelak...gelak...gelak..

Memandangkan bos takde,dua-dua bos MC semalam,yang sorang demam, yang sowang lagi selesema,disebabkan tu la MC nye..

Maka kesempatan yang ada tu,pe lagi..ktaowang makan ikot mase sndri..makan lambat-lambat..lau ade bos xd mknenye korang nak makan sambil borak..ni borak-borak ag..gelak sana,gelak sini..bagai nak pecah perut masinh-masing..

Masing-masing mulut penuh ngan makanan ni hah..
Ada CCTV ke xd CCTV ke..same je prangai kitaowang ni.
Mase tengah makan tu..terpandang CCTv depan yus,yus cakap la ngan mmbe yus ni..
"wei ko p tolong tampalkan atau ko pegi ttup CCTV tu..tlis "Kami sedang makan"
Dengan sepantas kilat mmbe yus ni,pegi kat area mesin fax tu,die p cari suis nak tutup CCTV..pdahal suis CCTV kat bgunan atas..iye-iye je die mncari suis tu..
Yus dengan akk ofis dok bantai gelak...bolehlak die cari suis CCTV kat mesin fax tu..xtntu arah die mncari..

Diorang gtaw la mmbe yus tu..suis die kat atas la..pastu baru die jwb oooooooooooooo..la yeke..
Cian die kan..pastu orang da habis gelak baru die nak gelak..huhuhu..

Pape sori taw nisa..memainkan ko je..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea