Jantung Hati Maksu Pieza

22 November 2011

gelagat bile Harimau Muda Malaya Menang.

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, November 22, 2011
Reaksi: 
Ini la..bile tengok bola..

Lpas je solat isyak,Yus da ready dok depan t.v untuk menyaksikan perlawanan bola akhir Malaysia vs Indonesia..Memang yakin Harimau Muda kita boleh menang la.

First tengok..Indonesia jaringkan gol..Mase tu..xpe-xpe..Mlaysia pun boleh gak taw..
Sabar dan terus sabar menantikan saat tu..Sekali..gollllllllllllllllllllllllllllllll untuk mlaysia.
Bertepuk tangan..pekik-pekik jgn cakap la..Sampai bonda pun join tu.
Bonda da xboleh nak larang da,anak dara yang sorang ni terjerit-jerit..hanya bonda dapat mengeleng kan kpale je..hahaha..Ni belom masuk akk yus tu Donat Scha JayZee..lagi power la kalau die ad..Kasi gegar punye la..

Yang xley tahan,yus pegi dapor jap,nak wat air la..sekali mak jerit..cepat..cepat..cepat..
Peh berlari mcm kat padang tw x...bonda cakap cube tengok da nak gol tu..tp sayang bola melambung naik atas la..xpe-xpe..Harimau Muda Malaya boleh lagi.

Sampai yus fight ngn sorang mamat ni la..msej-msej..die cakap Mlaysia da lemah..Indonesia la menang..
Fight dengan die.."Awak tu orang msia,wrganegara msia,so sokong msia la..xley la nak cakap msia mcm-mcm." die seboleh-seboleh nak sokong indonesia..hah..xpe-xpe,kite sama-sama lihat sape menang ok..

Mase da tamat..Markah 1-1..ok xpe..kite tngu penalti taw..Mase ni yus tengok sorang-sorang.bonda da tarik selimut nak tido..xpela..sorang pun sorang la..mase ni pun fight lagi..Die ley cakap,Indonesia power taw lau sepakan penalti ni..Xpe-xpe kita same-same tengok..

Mase sepakan trakhir Malaysia..Hati da berdebar-debar ni..Sekali die msej ag..xgolll la..Sekali biarkan msej die tu..sebab nk fokus ni..Sekali.gollllllllllllllllllllllllllllll..ok..siap taip balik at die..gollllllllllllllllllllllll ok..
Boleh lak die cakap..nasib je tu..nsib x nasib ok..awak da kalah..saya menang ok..

Lpas ni awak boleh bungkus kain baju,Jadi warga Indon ok.hahaha..

Pape Tahniah Harimau Muda Malaya..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea