Jantung Hati Maksu Pieza

07 Disember 2011

kenapa x tegur?

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Disember 07, 2011
Reaksi: 
Nape nak tahu ke nape xtegur??

Hahahahaha(gelak jahat jap)

Ari ahad lpas,yus hantar duit kutu at nenek yus..pastu mase nk antar tu enemies yus ada pulak.
Die nampak je yus bg duit,trus die tunduk kepala die..Np ko tunduk ek??ko takot ke ngan ak??

Mase ko kutuk family ak,ko wat cite macam-macam,ad xko penah rase takot??ad x?
Lpas je bg duit tu kat nenek..yus trus je bla.sakit ati ni nk pndang muke die lagi.

Semalam cousins yus datang rumah,die gtaw hot story,yus da dpt agak cte yang nk kuar tu.
Nnek tnye ak,nape ko xtegur enemies tu?
Da tu ko jawab ape?
Aku jawab la,xtahu..

Hahaha..pdan la ngn muka enemies ak tu..ko wat macm-macm at fmly ak kn..so ko tanggungla..
kalau adik bradik ak yg len,lau ko wat mcm2..diorang ley lagi senyum2 kat ko..tp ak..huhu..ko jgn harap la..
Aku xkan pernah tegur ko lagi..

Ingat la.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea