Jantung Hati Maksu Pieza

08 Disember 2011

Mane adab korang..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Disember 08, 2011
Reaksi: 
SEVEN ELEVEN>>


Maaf la petang baru ada mase nk update story-story ni..
Semalam yus dapat call dari Staff Seven e.yang suh msuk keje part time gntikan staff yang xdatang..
Suruh masok dalam pukul 6petang sampi 11malam la..

Semalam memang la,laju gile bawak moto..kol 5.30ptg kuar dri ofis,smpi rumah da 5.40petang,mandi,siap-siap,trus pecut pergi seven e pulak.smpi betol2 da pukul 6..mata rabak weh..

Dalam pukul 9.ad seorang customer datang,nk beli rokok mALBORO(betul ke ejaan die ek).nk beli wrne hitam,hrga rokok tu RM9.xsampai setengah jam,die datang balik..kali ni die bwak mmbe die,
Mmbe die tanye boleh tukar x..nk MALBORO wrne biru pulak..
Yus cakap xboleh la..sebab hrga lain2..MALBORO biru tu hrga nye RM 10.pastu die bg RM1,yus cakap la..xboleh,sbb bnde ni kna scan ag,,pastu ne ley nak tmbh ngn yg tadi..kite org da msokkn dalm data.
Jadinye memng xboleh la..
Peh laki tu berlagak weh,die cakap "xkira aku nak jugak tukar"
Yus jwab la..memang xboleh.

Lame-lame die bengang,die nak bla,sempat ag die sound kitaorang.cmni ayat die
"KAU NGAN SEVEN E NI SAME JE BODOH,PEREMPUAN BODOH!!"

Beradab sunnguh kan bahasa die..memng tertekan ngn customer mcm ni..
Kite lak dibodoh kan nye..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea