Jantung Hati Maksu Pieza

19 Disember 2011

Part time-Seven e

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Disember 19, 2011
Reaksi: 
PArt TiMe -SeVen e (Part 3)
(17/12/2011)

*HAri sabtu..dalam tgah dok bersantai dengan bonda..
*tibe-tibe tepon kringggggggggggggggg"\
*rupenye2.orang seven e call.
*suruh masuk pukul 1..
*mase dok bersantai dengan bonda tu,dalam pukul 12.15 kot..
*korang bayangkan la..da pukul brape tu baru nak call,suh masok keje.
*mase tu gak la tengah plan dengn mmbe nak p konsert gegaria at melaka tu.
*macam die da tahu je yus nak pegi jalan-jalan.
*Terus yus cancel kan plan nak keluar tu..
*nak say sorry to hafsah razak.sebab cancelkn plan kita..
*bonda kate relax je dulu..tngu zohor baru pegi.
*betul gak kan..orang ni len kali cakap la,dtang lpas zohor..
*yus pegi keje lpas zohor,dalam pukul 1.30tgh tu.
*sampai-sampai je..supervisor cakap"Saye ingtkn awak xnk datang"yus jwab le "maaf saya solat dulu tadi".
*Supervisor ajar macam-macam..
*supervisor nasihatkn,jgn takot2.
Ok da mule pgang cashier dengan yakin..

Dalam pukul 3:
*Yus same shift dengn ad mamat ni.
*Die banyak ajar yus macam-macam..
*Die ajar yus kire-kire rokok,kenal rokok2 ni..macm2name rokok ni..so mmg susah yus nak hafal la.
*Bile ramai customer,die tolong yus.
*mase nak balik,die tolong kire-kire kn duit tu..
*thanks u..
*yus keje ari sabtu,dri pukul 1.30tgh-11.30mlm..
*penat..
*balik makan meggi..
*tdo pukul 2pagi..
*bangun-bangun da nak kena keje ag..
*ok..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea