Jantung Hati Maksu Pieza

08 Disember 2011

PART TIME

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Disember 08, 2011
Reaksi: 
PART TIME.

Yus memang ad mintak job untuk part time at seven e area rumah tu.
Ari sabtu lpas yus da keje part time,dri pukul 10am smpi 3pm.
Memang mncabar la..
susah gak la jga cashier ni.
Yus nga training.

Dan semalam ad gak keje.pukul 6pm-11pm.
Memang rabak la mata semalam,
Dan banyak gak ksilapan yus buat semalam..
Kite kan baru blajar.
Da kena marah-marah ngn staff lame.
Duit shot.
Salah tekan la.
Baru nak belajar kan..
Macam-macam trjadi..
Nak handle customer yg rmi sangat datang.
Xtentu arah yus keje..
Diorang marah sangat ngn yus,sbb duit shot..yus pun xtahu camane ley shot.

Dah settle hal tu..sampi rumah da kol 12..mndi-mndi..
iron baju nak p kje arini.
Pstu msej-mesej jap,trus tdo..
Udahnye bangun ngn mata bengkak..
Bangun lambat lak tu.
Dugaan la..
Yus rase lpas ni,diorang da xnk mik yus ag da.
Sebab smalam diorang mrah kat yus sangat..
Sori korang..korang ley la..ari-ari ngadap bnde tu,,ak ni hah.bile korang perlu je pnggil,cmne la ak nak mahirkan diri ni..
Dan baru 2kali termsok korang marah2 ak,macam ak da lame keje.huahuahua..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea