Jantung Hati Maksu Pieza

08 Disember 2011

Seven e-part time

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Disember 08, 2011
Reaksi: 
SEVEN E-Part TiMe

Mase ni kena panggil lagi..
Ad pekerja xmsok pulak..
First yus ingat part time ni macam kalau yang kite mintak mase tu,die atur mase ikot persetujuan kite.
Tapi x ye..sebab part time ni,kalau xd orang je baru die pnggil kite..abistu cmne nak beli kereta ni..huhuhu.

aritu yus kena keje,pada pukul 6pm-11pm..
Balik keje je trus kejar pegi keje seven e pulak..
Penat xpe kan..

Kali kedua mengendalikan mesin cashier.
Dapat lak same shift ngan orang kampung..
peh..
Kalau kite banyak tnye die marah..

Ada malam tu,customer ramai sangat dalam pukul 10pm.
Yus sorang je mengedalikan cashier tu..
Xterlayan weh..
org kmpung ni die p wat kje len..kje fotostat je pown..
Pe salahnye blari kat cshier die,tolong yus jap..
Ni men lame ag die fotostat..ntah ape die fotostat..

Bile bnde tu da kucar kacir,die salahkn yus la..
macam-macam la..

Mase nak balik tu,die pnggil msok bilik bos..
die nye ajak tu,mcam die lak bos..
yus pun ikot jela..
dalam bilik tu,die tgk duit yang shot..

Pstu die cakap la..
tengok duit shot..
cmne ko jga cashier ni..

Ko ni xmahir lagi la..
Nak je yus jawab..
"kalau korang bolehla,ari-ari mnghadap bnde yang same,macm ak ni..bile perlu je pnggil'
Camane la ak nak mahir kan diri.."
Nak je jawab mcm tu taw x..
Yus da malas nk berjawab ngn die..
Yus trus cakap "Xpela maaf,ok la ak nk balik,sbb sok ak kje"
Balik dengan penatnye..
Pukul 12.30 baru trtdo taw x..

Sok da kena bngun pukul 6..
Peh gerenti ak trtdo kat ofiss sok...



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea