Jantung Hati Maksu Pieza

07 Disember 2011

Tentang Dhia

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Disember 07, 2011
Reaksi: 
Tentang dhia.

Yus xpernah tinggal cte ni taw..wlaupun disiarkan pada waktu orang tengah solat.
lau yus boleh solat,yus tinggalkn cte ni kejp..pastu sambung tengok balik..
kalau waktu bulan mengambang,yus fokus tengok cte ni.
cite die memang best sangat..tengok pelakon yang cantik,dan hensem..bertambah semangat lagi yus nak tengok.
Comel je kan NORA DANISH pakai tudung tu,,comel sangat la..

Tengok x episod semalam..penuh dengan suspens tol la..
Da la bakal mak mertua die tu jaht la..nak bomoh-bomoh pulak kan.
Yang paling geram,lpas je ZIKIR bagitahu,yang DHIA da meninggal,Bakal mak mertua die ley nyanyi..amik ko,kan da kena sound ngn nenek tu..

Suspens2..mase DHIA tengah tuang air,tibe-tibe die pengsan kan..
Dan doktor sahkan DHIA da meninggal dunia.
Jantung die bhnti tibe-tibe.
Mase ni da berteka teki ngan akk,sape lak heroin die pasni..
Betol ke DHIA da meninggal ni.
Tapi...Mase nk dikafankan,Ustaz tu nampak Setan tu..
Ustaz tu kate DHIA xmninggal lagi.
Dhia kena santau..

Mase ni yus tengah msej dengan Cik pogi ni..
Awak-awk.tengok tu kan saya da cakap DHIA tu hidop lagi la.
awak-awak,lau la tibe-tibe die bangun kan,saya xnk p mndi la.
Die da cakap,jgn ngada-ngada la.kena mandi gak.
La lau die bangun nnti..

Betul tekaan yus..
Dhia bangun kn..jgn cakap ZETY tu je yang pengsan..
Dengan yus2 sekali nak pengsan mase tu..
Serius penakot gle la..
Kan da kena ejek dengan cik pogi kite.

Peh pastu ley nampak hantu at loteng tu,,weh series takot..
Mengerikan betol la,muka hantu tu weh..
terbayang2 ok..muke hantu tu..

Ok saksikan lagi,cite tentang DHia ni..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea