Jantung Hati Maksu Pieza

12 Januari 2012

Tentang die

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Januari 12, 2012
Reaksi: 
rajin sangat pulak arini nk update cte banyak-banyak..

Ni kesah adalah someone tu,dulu die lain,sekarand die lain.
nak tahu camane lainnye:

Em cmni la ceritanya:
Bolehke korang jangkakan kalau xd jodoh korang,,korang pesan at mak korang,suh pinangkan ank yatim2 at mne-mane je,mmang la bolehkn..
Tapi yang yus ni hah,jd mngsa taw x.
Boleh pulak nk layan kepala angin ko satu hal,pnas baran ko 1 hal lagi.
Bile ko bengang ngn orang lain,ak jd mngsa ko nak lpaskn..pdahal yus xsalah pn wei.
Pastu mintak maaf bagai la..selang seminggu wat hal lagi..mintak maaf lagi..pe cite.
yus ni dok diam jela.mls nk fighting2 ni hah.

Macam semalam,boleh pulak..
Ofis yus suruh kirim envelope at someone ni.
Yus suruh la die datang rumah yus,mik envelope tu.
Die kate ok..so yus pn ok la.

Tapi semalam citenye lenla plak.
boleh die sound yus..Nape xkuar antar envelope tu sendiri.
Nape xdatang kat padang,antar sndri?
Nape lame sangat?
Xsuke menunggu la?
Berangin satu badan la?
Salah pecaturan?
Nape xtinggalkn at Pak Guard la?

Jawapannye:
1)Sebab saya xkuar,ari da malam ok..xkan la saya nak datang rumah awak..nak nek pe,kapal terbang ke?
2)mase awak antar mesej tu,cakap da smpi,mase tu parents saya da balik..so pe salahnye saya layan parents saya dulu,mintak izin dulu..saya da siap bgtahu kn,kalau da smpi bhnti kn kereta area rumah tu..bace balik ok.
salah awak la.
3)abis tu awk pk saya x?saya mnunggu awk setengh jm tu..ad bkira x?ad?
4)angin awk jela nk layan ye.
5)pasal antr surat pn wat hal..xfaham2
6)kalau ingt da lme da tinggalkn at pak guard tu.

Pastu boleh plak..nnti lau kite xd jdohkn..nk kwin ngn ank yatim,,ok hope bhagia.

Tula..yus pun xfaham

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea