Jantung Hati Maksu Pieza

10 Februari 2012

Dak wafiq

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Februari 10, 2012
Reaksi: 
Jom cerita-cerita pasal budak kecik ni..
name die si muhamad wafiq bin abdullah
umooo die 13.02.2012 ni bru sebulan

Kemain sekarang nak maen cak-cak dengan mak apak die..
Kemain berjaga,
bukak je matanya,trbukak la mulutnye,hingga suaranya itu menarik perhatian ucu  ngn nenda ye.
Sekarang lagi la..suara wafiq membuatkn semua orang berjaga.
Menangis tu kemain meneran lagi ye.

Yang paling terharu aritu,mase tu family semua balik,
malam tu wafiq da menyumbangkan suaranya.
main ramai lagi memujuk si wafiq.
sampai ada la orang tu kan..xtau la die da tido ke belum..sampaikan die pn dok berjaga si wafiq ni.
susah ok..nak tengok die berjaga..psstt betol kan cik donat??opss betol x adik wat link..mcm salah je.

Minggu ni minggu last siap-siapkan wafiq..sebab ape??
esok k.cik,da nak bawa baby wafiq balik rumah diorang.
Selalu balik kje,cuci-cucu tangan je,berebut dengan bonda nak mandikan wafiq.
Jangan pandang sebelah mata,yang cik yus ni xpndai mndikan baby taw.
Tapi memang la selalu berebut dengan bonda.
Bonda selalu mengalah.
Lepas ni rindula ucu nak men cak-cak dengan wafiq yang da tembam ni
To K.cik :keje tu buat pantas-pantas taw..k.chik sorang je kena buat kat rumah tu nanti.

Dan nenda mesti miss sangat-sangat la at wafiq nnti..
sebab da xd jam  loceng yang kejutkan nenda bangun pagi-pagi.
Tapi nak nak menangis boleh tak..
tak nak lepaskan wafiq.
ucu xnak lepaskan wafiq jugak.

wafiq da kuat menyusu..perut kecik..menyusu kuat taw
sekarang mesti kena wat 2oz,2oz,1oz..
kuat  menyusu..


tengokla..ucu mengerjakan si wafiq..selepuk bedak nye..lpas mndi,minum susu,tido la

haruslah ada gambar ucu die..sebelum pergi kerja,,harusla gomol-gomol die dulu..
lpas ni ucu nak gomol sape pulak ni wafiq..

wafiq si botak


ini adalah pic pagi tadi..nampak x..cmne die tido..da lasak..selimut bukan ats bdan da
ini la gambar first,die tido cara macam ni



2 ulasan:

dL berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaa....sedeh siottttttttttttt...

asl kakchik balik awal sangat umah diaaaaaaaa.................

dL berkata...

betulla kau letak link tuu..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea