Jantung Hati Maksu Pieza

17 Februari 2012

Ini lagi sorang

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Februari 17, 2012
Reaksi: 
Harinie je,musim orang marah-marah ye.
Ni kisah berlaku petang tadi la.
ada lah seorang ketua stor la,die perempuan..kena panggil die ketua stor.kitaorang xgelarkan die ketua stor pun,tapi die sendiri yang mendabik dada,suh hormat die sebagai ketua stor.ok kak ketua stor.

Ketua stor ni,ada pesan barang at satu kompeni la.pesan coverall.
driver yang bwak coverall ni,puas la mencari mane la kompeni EV.oilfield ni.
Da la driver tu penat mencari..da dapat mencari kompeni ni.
Die pun menurunkan la barang-barang yang dipesan oleh ketua stor tadi.
tapi tempat die menurunkan coverall pelbagai tu,die letak kat tempat yus ni dulu,sementara ada akak bahagian invoice&purchasing ni nak cek barang tu cukup ke x.menepati apa yang ditulis P.O or P.R.
driver tu dhla angkat barang tu,letak at tmpt yus ni.

Pastu kan ketua stor tu datang,dengan muka yang msam mangga kelat,
Die boleh cakap "jangan ganggu kerja saya"
Kitaorang xganggu pun,just check ape yang ptot.
Mase driver tu nak balik..
Die suh driver tu angkat balik barang-barang tu,letak kat stor.
Kitaorang cakap la "Akk xpyahla suruh die angkat,biarlah budak-budak stor yang angkat"
Die ley marah "awak ni kenapa"
Emm kitaorang malas la nak cakap ape lagi.

Kesian tau tak driver tu.
Mane la sifat kesiankn ko hah.
Dah la muka tu macam mangga kelat.
say thanks pun xnk.
aptb

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea