Jantung Hati Maksu Pieza

16 Februari 2012

Kenapa makin nak melupakan,makin masih terase die dekat

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Februari 16, 2012
Reaksi: 
wah kemaen panjang tajuk kau kat atas sane jah oii

Yus sedang berusaha untuk melupakan seseorang nie.
Tapi makin lame yus cuba untuk melupakan die,makin terase die dekat je dengan yus.
Makin cuba nak lupakan die,makin la perasaan macam-macam datang pada diri ni.
macam-macam kenangan dengan die hampir,semakin meningatkan semua tu.
apa yang yus tengok,semua terbayang je die.
Bile bukak je tv,tgk ada rancangan yang die suke tgk,makin hati nk ni meronta-ronta nak text die,
nak bagitahu..i tengok cerita yang u minat la.
bile terjumpa@teserempak dengan die,makin hati ni berdegup kencang pulak.
Makin lame nak lupe,makin banyak pulak kenangan nak diingat.
Kadang-kadang xnk layan sangat perasaan tu,kadang-kadang balik keje je..nak hilangkan kenangan tu,yus berbawak-bawakkn tido.malas nk ingatkn die.
Bangun je mesti buat keje banyak-banyak..bile da penat tido.
Pergi keje,gelak-gelak,hapie kan diri supaya xteringat kat die.
Macam tu la sekarang semenjak kehilangan die.

Ada tak tips-tips camane kita nak lupakan die tu.
share plissss

2 ulasan:

aTy _faRed~ berkata...

memang susah nak melupakan seseorang..lagi2 pulak kalau kite penah sayang...perasaan tu akan hilang sendiri insyaallah..cume harus gigih dan kuat semangat..gud luck dear..:)

ucupiza berkata...

Thanks k.aty.yus cuba kuatkan semangat ni

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea