Jantung Hati Maksu Pieza

23 Februari 2012

Nasi kerabu

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Februari 23, 2012
Reaksi: 
Semalam adalah pasar rabu at alor gajah.
Sekarang tengah mencari nasi kerabu mane yang best dimakan la.
Kebetulan abang ipar nak pergi pasar rabu.
Apa lagi text akak,pesan dekat husband die,nasi kerabu.

Sementara nak tunggu nasi kerabu sampai,
Haruslah tidur ye.
lepas bangun je,trus da terbau-bau nasi kerabu ni.
Bangun tidur terus menerjah di bawah tudung saji.
Bagus kan,bangun-bangun terus makan.
Peh,nasi kerabu terbaik la.

Dari yang sebelum nie,
Pergi pasar malam area kampung dengan dL..
Mase tu memang nak makan sangat nasi kerabu tu.
Sekali da beli..
Baru sesuap je ni..
Da luahkan balik..nak tahu sebab ape..
Sebabnye..tak sedap la..
Haruslan dalam keadaan trpksa,buang di dalam tong sampah.
Memang xsedap.

Tapi yang abang ipar belikan semalam tu..memang terbaik la..
Tapi taugeh seharusnya la dikumpulkan ke tepi..huhuhuhu..
Sampai akak marah la..

Lepas ni nak try lagi nasi kerabu terbaik...


semalam  tak sempat snap..
sebab da terlalu lapar
sumber : goggle


fax:
your@email.com
http://www.yoursite.com

2 ulasan:

Zie Madini berkata...

eee sedapnyaaa dikkkkk

ucupiza berkata...

@Zie Madini
sedap k.zie..puas ati la makan

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea