Jantung Hati Maksu Pieza

17 Februari 2012

tak payah nak jerit sangat la

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Februari 17, 2012
Reaksi: 
salam penghulu hari semua.

Nak cecite-cecite ni.
Pagi-pagi dah buat mood menjadi marah.
Mane tak marahnye.
Ada la sorang mamat at ofis ni..die nie kira pangkat besar la ye.
Die ni gelabah tau orangnye.
Kadang-kadang tu wat yus ni geram jela.

Ok jom start cecite.
Pagi ni die semakin gelabah,die mintak yus call orang MMHE,
bolehlak die jerit kat tlinga yus ni.."CALL SEKARANG OK".jerit ok..
Eiiiii ye pown xboleh nak cakap slow-slow ke..saya xpekak lagi ye En.
Die memang suke macam tu taw x.suke cakap jenis jerit-jerit.walaupun cakap dengan orang tu sekangkang kera.
die ingtkan kitaorang ni pekak ke ape hah.
cakap xreti slow.
macamane la orang dok serumah dengan die tu kn.

Kadang-kadang yus xsuke sangat die datang ofiz..
Biarlah die cuti ke,MC ke,
Series kalau die xd,aman je ofiz ni wei.
Die ada,huru-hara je ofiz dengan suara die.
dan gelabah orangnye.
Kalau die datang,abis semua orang die nak call nye..padahal,bukan cakap ape sangat..saje-je nak menampakkan diri die tu busy la kononnye.

Kan baru cakap,die da suh buat panggilan lagi.
eiii xsuke orang macam tu..
Bagi la peluang orang lain nk wat panggilan pulak..adoiiiiii

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea