Jantung Hati Maksu Pieza

10 April 2012

Rindu achik

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, April 10, 2012
Reaksi: 
semalam ada skype dengan achik ni..
achik ni ialah kawan satu sekolah dari form 1 sampai la ke form 5.
tapi kami laen kelas la..
Dan kami juga 1 kolej dan 1  rumah dan 1 bilik.

Name die azmira.
korang mesti nak tahu,kenapa yus panggil die achik.
nak tahu tak sebab ape??
sebabnye adalah.
disebabkan kami 1 rumah dan 1 bilik.
kami satu rumah di kolej bersepakat untuk memanggil name gelaran la..mengikut tarikh lahir masing-masing.
tu yang lekat namanye achik..sampai la ni.

ok sambung pada cerita kita ye.
semalam dok skype die.
die sekarang sambung belajar at mesir.
memang jarang la balik malaysia ni.
dan jarang jumpa die.
kalau die balik pun..memang tak jumpa die.sebab cuti diorang kan terhad.
skype la cara paling mudah.
memang teperanjat tengok die semalam..
Die tembam sangat..pipi bolat-bolat..
geram je tengok semalam..
rasa nak gigit je pipi die semalam.

Die da cakap nak balik malaysia..
huhuhu..sekarang ni tak sabar nak tunggu die balik.
moga achik selamat sampai di malaysia
ni ada sedikit gambar die..tapi tak nampak sangat la muka die.



nampak tak anak panah warna oren.itulah achik..     
fax:na
your@email.com
http://www.yoursite.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea