Jantung Hati Maksu Pieza

18 Mei 2012

Apabila Along jadi Pelajar

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Mei 18, 2012
Reaksi: 

Morning semua blogger,selamat hari jumaat semua.
Wah sudah hari jumaat lah..maknenya esok dah cuti.
Sungguh seronok...yeah..
Korang mesti la,menantikan hari jumaat kan..sebab sabtu ahad dah boleh rest-rest badan.


Semua tahu 16Mei,adalah Hari Guru kan..
"Selamat Hari Guru"
Macam mana sambutan hari guru kamu semua di sana.
Jom la share-share sikit.
Dapat share sikit pun jadilah wei.


Yus nak share sikit sambutan hari guru dekat sekolah Along yus.
Along yus kan cikgu-cikgi..
Along eksaited datang rumah bonda kelmarin,menceritakan peristiwanya di sekolah.
Along juga beria-ia nak pinjam kasut sekolah yus..yus mane ada kasut sekolah warna putih.dulu sekolah pakai kasut sekolah warna hitam la along..
Dan along beria-ia mencari Baju warna putih dan seluar warna biru gelap macam tu.
Last-last along pinjam angahnya seluar kerja,baju putih alongnya,kasut sekolah,pakai kasut yang ada je.
Pakai necktie/tie...dekat leher sangkut botol air kepunyaan wifenya sendiri.
Memang terbaik la Along gue..tak dapat bayangkan lah..Bonda dah gelak-gelak dengar cerita along.
Masti hensem boy kan along jadi macam tu.




yang anak panah warna oren,itulah along saya.

see anak panah oren lagi..along saya yang pakai kain batik dan berbaju biru itu..kemain ye along melompat.karang ngadu kat bonda perut sakit la..Disebalik kisah kain batik nie,akak ipar yus,wife along,semangat jahitkan kain batik baru untuk along pakai mase hari guru hari tu,mase aktiviti bola sepak,semua cikgu-cikgi dikhendaki memakai kain pelikat,tetapi along sorang je memakai kain batik kepunyaan wifenya,bersemangat punya sepak wei,abis kain batik tu terbelah.kemain seksi belahnya.balik-balik rumah,along tunjuk kat wifenya,ni kain seksi..akak ipar tak boleh nak cakap ape la.
Along boleh cakap
"padan muka awak,siapa suruh bagi kain baru"orang mintak kain lame.

Along dapat 2anugerah macam tu.terbaik la along.

Tengok la tu,botol air yang disangkut..mase ni ramai anak murid dengan cikgu-cikgi bersorak.

Along bersemangat..

Along terbaik la.




Selamat Hari Guru Along "Yussaini bin md yusoff"
fax:
your@email.com
http://www.yoursite.com

1 ulasan:

hamzah ian berkata...

hahah.. tgk gambar pun dah lawak.. haha

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea