Jantung Hati Maksu Pieza

25 Mei 2012

Astro Ceria (klik)

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Mei 25, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum,dan selamat pagi jumaat.
Pagi-pagi lagi dekat Melaka sudah dituruni salji yang begitu lebat sekali.
Tengah pikir macam mana nak pergi kerja nie.,Semalam pergi kerja dalam keadaan basah kuyup.
Takkan lah hari nie nak basah kuyup lagi.tidak sanggup la hey.
Ingatkan nak stay jer dekat rumah,tunggu sampai hujan berhenti.
Tapi den kan ada abg yang baru amik kereta.
Menunggu penuh kesabaran,nak tak abang yus hantarkan.
Sekali die offer,awei hantarkan lah.(awei tu panggilan abang yus).
wah dapat lah naik kereta baru die.sungguh seronok sekali.
Melompat penuh kegirangan sebab abang den nak hantarkan..bukan senang nak suruh die antarkan..


Okey kita beralih pada tajuk asal ye.
Malam tadi tengah sibuk berjoget sambil mengemop rumah,sambil pegang batang mop jadikan batang mikrofon,dengan penuh bergaya.
Tetiba dikejutkan dengan deringan telefon rumah.kring..kring..kring.
Setelah salam diberi..
Suara nya sungguh comel dan serak-serak basah macam fasha sandha gitu.
Siapakah die.????hehehe.mahu taw kah.
Die adalah,Hah si Iman hafiz (anak along),die ni bukan main rajin lagi call rumah bonda.
Tetiba "Ucu-ucu bukak 611 (astro ceria),..
"Nape iman"?
"Alah cerita ucu la,Cerita KLIK lah.
"hahaha..yelah-yelah iman kejap lagi ucu bukak ye,terima kasih iman"muahmuahmuah..

Ingatkan ape lah si iman nie..die pun dah faham cerita favourite maksu die.
korang tahu kan cerita KLIK tu,alah yang budak-budak sekolah tu kat Astro Ceria.bukan GBS taw.
GBS tu den tak layan la hey.
Kalau KLiK den layan lah..

Esok cuti..yahoooooooooooo....Dan esok k,lang sekeluarga balik..
Tunggu esok okey.
Selamat Bercuti..





fax:
your@email.com
http://www.yoursite.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea