Jantung Hati Maksu Pieza

28 Mei 2012

Sabtu-part 2

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Mei 28, 2012
Reaksi: 
Sambungan dari Kisah nie


Mase nak memesan makanan kitaorang.
adalah seorang warga asing ni,dok buat perangai kat situ.macam MCD tu die yang punya.
Die suruh pelayan MCD tu buat kerja cepat sikit.
Kemain lagi die sound..Boleh cepat sikit tak.(tapi die speaking la)
Yang kitaorang nie pandang je die.pastu die boleh gelak-gelak dengan suku kaum die jugak..
Benci betul la,warga asing macam tu.
Masuk dekat MCD jadi samseng.macam dekat tempat die je.
Ishhhh geram jer tengoknya.
Tak boleh bersabar agaknya.

yang pelayan MCD tu buat tak layan je.
Pastu die nak marah-marah lagi tu.
Ishhhh geram-geram.takde adab betul la.
Sekarang kita yang rase tergugat sebab,dekat malaysia nie penuh dengan warga asing,yang buat malaysia nie,macam tempat die pulak.
Bile lalu sebelah warga asing,kita yang takut diapa-apa kan.
Dekat Shopping complex penuh dengan kaum die je.
Pastu buat kecoh,buat kes.
Series memang rase tergugat dengan warga asing ni.

Sampaikan nak duduk dalam  MCD tu,,rase janggal.
Sebab nilai memang ramai warga asing berkulit hitam gelap nie.
Memang ramai..
Macammana dekat tempat korang pulak???
Tak rase tergugat ke??




fax:
your@email.com
http://www.yoursite.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea