Jantung Hati Maksu Pieza

20 Jun 2012

Ada kerja kosong tak??

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Jun 20, 2012
Reaksi: 
Selamat petang kamu semua..
Cuaca hari ini sungguh panas kan??Tekak pun asyik haus je ni dimintakkan ais batu..tapi "SAY NO" ok pada ais batu..hah kenapakah ye(.Gemuk)..fakta ke auta ye.
Kekadang minum jugak ais,pastu tunggu la 15 minit kemudian,confirm la tebersin tak henti-henti sampai satu tahap nak clorox itu hidung bagi bersih dari habuk mendujakan..

Okeyla,kita berbalik pada pangkal cerita ye..
Korang ada tak kerja kosong nak bagi pada hambamu ini..
Nak beralih angin pulak lah..penat kerja duduk ni.
Baru-baru nie heboh sungguh pasal SPA8i tu.
Sekarang banyak kerja yang berkaitan dengan SPA tu..
Nak dijadikan cerita,yus last update tentang SPA ni tahun 2010 tu,dah berzaman kamu semua.
Disebabkan banyak sangat kerja di dalam SPA tu,try la Log in balik.dengan harapan moga diperkenankan doa dapat kje GOV nanti..amin kalau ada rezeki disitu.
Log in punya Log in...Tak dapat nak Log in dah pulak..
Macam-macam keluar dekat skrin tu,Nak tahu pe yang tertulis pada Skrin tu:

  • Harap Maaf Id dan email tidak wujud.
  • Id dan email ini wujud 
Itulah ayat yang diberikan..puaslah den berusaha,kenapakah jadi begini..
2hari mengadap benda ni.
Sudahlah laptop nie,bile Internet explorer sahaja,die buat hal la.macam-macam dugaan.
Mase rehat tidak dapat rehat serta makan.
Kerana terpaksa melarikan diri di bilik Technical,untuk buat kerja SPA ni.
Terpaksa menahan lapar dan dahaga ye kawan-kawan.
Tapi jawapan yang diterima tetap sama.

Tapi harinie,Alhamdullillah semua urusan dipermudahkan.
Kerana dibantu oleh abang SPA yang hensem (bajet macam tengok muka je,padahal call je pun).
Setelah diberi tunjuk ajaran oleh abang SPA tu..
Saya dah boleh bukak My SPA..
Urusan dipermudahkan..
Tidak sabar untuk jawatan kerja kosong..
Semoga dipermudahkan segalanya..
Amin..





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea