Jantung Hati Maksu Pieza

09 Jun 2012

BFF

Dicatat oleh ucupiza di Sabtu, Jun 09, 2012
Reaksi: 
Selamat petang semua blogger..
Yang si cantik dan si cun dan si kacak dan si hensem..
Banyak dan pulak kan..

Yus baru je balik dari orang kahwin,akak satu sekolah menengah kahwin..memang tak plan pun nak p wedding die..tapi dah memanjangkan ingat kawan yang sedara dengan akak yang kahwin tu,bergegas jugak lah mandi desap-desup,gosok gigi,basuh muka dengan cosmoderm(harusker bagitahu jenama pencuci muka)..
Tweet my BFF Diya amor tu..Tweet ke..den pakai henset cap ayam je weh..
Text die,suh siap,pukul 1.00 nak datang ambil..
Tapi dalam pukul 1.30 baru ambil BFF diya..

Tapi bukan cerita itu yang ku ingin kongsikan..
Ini ceritanya yeh..
Kamu orang mesti ada (BFF) kan??
Angkat ketiak kalau ada (BFF)..tipu la kan kalau takde..
Begitu juga saya..
Yus ada (BFF) tak ramai pun..itulah 5 orang yang bertuah.
Kawan dari main tarik-tarik tudung dekat sekolah,tarik buku sekolah sebab nak tiru buat kerja sekolah,tarik sesame yang lain sebab buat salah..semua tarik-tarik lah..
Macam main tarik-tarik tali giti..tarik-tarik..
Dah yus jangan merepek sangat ok..
Fokus pada Cerita..

Bukan senang kita nak mencari yang sanggup berada dengan kita " apabila kita menangis dan ketawa"..
Tapi mereka alhamdulillah mereka digolongan yang tidur sebantal,tidur sekatil,makan kongsi pinggan,kongsi toilet..opsss toilet tidak ye...
Tapi mereka sangat mempunyai ciri-ciri kekawan yang bagus..

Jom la pekenalkan kawan-kawanku sekalian :


Nie la Diya amor tu..see kulit die..cntik kan..
die ni kuat melawa.
orgnye kje avon..
die memang tip top tw.

Nie kwanku juga..Affiqah namanya..
Nurse ok..
jarang dapat jumpa die..sebab die bz..
kalau da jmpe,kering gusi di watnya..

yang girl tu kawan saya..hafsah namenya..
ustazah hafsah tw.
die selalu membebel kat kitaorang..

Nie" Mummy Hot" ok.
Die baru je kwin bulan 12 ritu..
Die nie best sangat..
kelakau orangnya.. 
Ni nadia name diberi...
Die nie memang baik..
kengkawan saya baik-baik..


lurv u korang..
bff ok...sampai bile-bile..





4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"selemah2 manusia ialah
org yg tidak boleh mencari sahabat &
orang yg lbih lemah dr itu ialah
orang yg mensia-siakan sahabat yg telah dicari"
(saidina ali)

Zie Madini berkata...

akak dh takde BFF. dan tak rancang pun nak ada BFF lg. skrg akak more prefer kwn gitu² je. lg senang..hehe

ucupiza berkata...

xpe..jnji ada kwn yg sudi berkawan..
sebab kawan di mase sekarang kena berhati-hati..takut2 jd lawan nanti

ucupiza berkata...

xpe..jnji ada kwn yg sudi berkawan..
sebab kawan di mase sekarang kena berhati-hati..takut2 jd lawan nanti

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea