Jantung Hati Maksu Pieza

14 Jun 2012

Blogger cun dan comel

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Jun 14, 2012
Reaksi: 
Selamat pagi uolllllllllllsssss semua..
Dah hari khamis dah..sekejap je rasenya mase tu berlalu.
Dan syukur Alhamdulillah diberi peluang untuk mensyukuri nikmat yang tuhan berikan.
Alhamdulillah.
Dan dipermudahkan dapat berpuasa sunat khamis hari nie.
Insyaallah dipermudahkan segalanya.

Blogger cun dan kacak..selamat pagi.
Camane kamu semua..
Sihat-sihat semuanya kan..
Ok jom kita perkenalkan blogger cun yang sudi menfollow blog yus yang tak seberapa ini.
Dan macam-macam pendapat  dengan diorang yang gojess ini...
Seronok dapat bertukar pendapat dengan mereka ini..
Nak tahu siapa blogger yang cun tu..jom..jom..jom..

Kita perkenalkan satu persatu ye..
Dimulai dengan


  1. Khumaera Ismail
  • Terkenal dengan "I Miss Librarian "
  • Seorang wife kepada jejaka yang baik hati bernama Abdul Hamid..
  • Suka ayat sis maera ni "Terkadang kita tak kenal diri kita yang sebenar.Terkadang kita rasa kita mengenali diri sendiri lebih baik dari orang lain.Namun yang pasti,Allah lebih mengenali hambanya dan memberikan ujian yang terbaik dalam misi mengenali diri..UKHUWAHFILLAH."
  • Dan sis maera ni,cun dan comel tau..suke tengok gambar mase wedding sis..cantik sangat..
  • Terima kasih jadi followers yus.


 
Blogger 2

  • Terkenal dengan blog "Zie Madini's Territory".
  • Blogger Kuching,Sarawak taw..
  • Blogger yang suka warna "Merah".
  • Suka baca susunan ayat sis zie ni..
  • Sis yang suka komen kat blog yus..
  • pssttt....sis nie dah kahwin tau..melepas la korang kat luar sana..dahlah sis nie cun bangat deh.
  • Tarikh sis nie kahwin pun cantik taw..11.11.2011..hah cantik kan tarikhnya..
  • Dan now sis nie dah pregnant..lagi cun sis nie bile die tengah pregnant..
  • Nanti dapat baby pun chomel-chomel jer.
  • tak sabar nak tengok baby sis..
  • Terima kasih sudi jadi followers yus..
  • Kalau ada papa harap sis dapat membantu.


  • semuanya Merah..peminat tegar warna merah.
Blogger 3:

  • Blog "Ska-ska Hati"
  • Blogger kulim kedah naa..
  • Blogger yang kelihatan gojess dengan mekapnya..
  • Banyak tutorial mekap dan shawl kat blog ni.
  • Memang comel je blogger ni.
  • Dan jurusolek yang suka melawa,menawan..
  • Dan..dan menawarkan perkhidmatan mekap untuk tunang,nikah,sanding,dinner,photoshoot,makeover dan lain-lain yang senangkatan dengannya.
  • Bolehlah kalau nak kahwin nak suh sis zoey mekapkan..(berangan jap)
  • terima kasih sis sudi follow blog yus.
  • Mintak tolong apa yang boleh..




Blogger yang ke-4

  • Blogger tumpat Kelantan..
  • Selalu biasakan dirinya "Mek Cah"
  • Blogger yang cun jugak tau..suka tengok kulit muka chomel ni.
  • Rajin photoshoot kat mana-mana..
  • Nak cakap..sis gojezzz sangat..
  • Terima kasih sudi jadi followers yus..
  • Jom ketemu di melaka..
  • sudi-sudi beri tunjuk ajar ye sis.



Itu jelah blogger yang cun dan gojezs semua..Ada lagi..tapi di next entry..
Terima kasih semua sudi menjadi followers di blog ni  Ucu Piza

Sis zie,sis maera,sis zoey,dan sis Mek cah.yus mohon cilok gambar ye..jangan marah ye..

Apalagi korang pakat ramai-ramai la terjah blogger cun nie..
Selamat menfollow..

4 ulasan:

AyaZuki Is Cullen berkata...

semua comel2..bloger cun yg saya minat nurul ain abd salam, nurulbadiah lai dan fatin lyana ^^

hazanis berkata...

semua blogger atas tu mek cah dah follow...bila scroll down kat bawah tgk2 ada mek cah..sentap mak....=__='

apa-apa pun terima kasih byk2 piza buat entri ni..memang menarik tapi rasanya mek cah tak layak kot masuk dalam entry ni apatah lagi blogger cun dan chomel sebab mek cah biasa-biasa je...T__T

Izzati Tatie berkata...

sume cun cun sangat.sbb 2 klu pegi blog dorg sye just tgok gmba dorg jer ;p

1st time dtg snie..follow terus.nice sharing :)

ucupiza berkata...

Ayazuki: saya pun ada follow blog mereka..cerita dan susunan ayat mereka menarik..

Hazanis :em,mek cah kena tersenarai jugak.terima ksih juga jd follower piza..mek cah sungguh gojezzz..

Izzati Tatie : la yeke..lpas ni kena rajin follow blog mereka..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea