Jantung Hati Maksu Pieza

28 Jun 2012

Durian

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Jun 28, 2012
Reaksi: 
Selamat pepagi semua blogger cun dan kacak semua..
Mata sungguh memberat untuk bukak pagi nie..Tapi digagahkanlah jugak lah membesarkan mata ini..
Hari nie kan bonda buat sarapan cucur kosong cicah dengan sambal dendeng@ sambal daging..Bestnyaaa...

Sebenarnya dah lari topik nie..Sekarang kan musim durian...Korang ada yang tak suka makan durian tak??
Kalau ada sila LIke sedikit entry nie cepat..
Pagi-pagi masuk ofis dah bau durian yang semerbak harum nie.Harum ke??
Dahlah den tak suka bau durian,tapi ku tahankan jua hidungku yang still dah kembang semangkuk nie,untuk hidu baunya..
Nak muntah boleh jugak ini..
Series sejak bile entah, den nie tak suka dengan bau durian ni,nak makan durian pun apalagi lah.taknak makan durian..walaupun segelintir yang menyatakan kurang pandai lah siapa yang tak makan durian..den tak kesah la hey..
Kalau tak suka still tak suka..

Satu ofis bau durian nie,rasenya nak cabut lari,duduk dengan pak guard dari dok dalam bilik yang bau durian..
Selalunya den rajin masuk Pantry,Tapi hari nie sahaja,den tak masuk lagipun dalam pantry tu,semuanya disebabkan bau durian yang begitu menyengat baunya..
Tak suka durian dan baunya sekali..
Best ke durian ni hah???


Share sedikit?




hah siapa yang pernah makan durian ni??



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea