Jantung Hati Maksu Pieza

19 Julai 2012

AMEERA

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Julai 19, 2012
Reaksi: 
Episod yang sungguh Touching..
Semalam ingatkan nak tengok la cerita AMEERA ni,memang tahu die minggu ni habis,dan tak tahu pulak semalam episod terakhir.
Sebelum mahu menunggu cerita AMEERA ni,yus lepas je solat isyak terus nak tidur-tidur ayam,tetapi bukan tidur ayam dah,terus tdur sampai subuh baru bangun.
Ingatkan memang hendak tengok cerita ni.
Rasa menyesal pulak terset mata ni,terus tidur.

Ada sesiapa yang tengok cerita AMEERA ni??
Mula-mula episod yus tak layan jugaklah cerita ni,sebabnya die start pukul 10.30pm,yus jenis mata memang tak boleh tahan,nampak katil,nampak bantal,memang confirmlah terus tertido sambil berdengkur ikut irama macam-macam irama..
Tapi entah macam-mana boleh pulak layan cerita ni,sampai dah jadi habit pulak.
Cerita die menarik jugak.
Hero Syamsul (anak dato haslam) Heroin (Rita Rudaini)
Nampak sangat keserasian diorang berlakon.
Walaupun anak dato haslam kata die malu-malu dengan rita rudaini..

Dan disebabkan mengikuti cerita tu bila mata tak mengantuk,tak tahulah kisah dari part yang mengatakan Ameera tu tak boleh mengandung adalah disebabkan ameera kemalangan masa tu,rahim die memang rosak teruk..tapi mak mertua ameera pulak menyangkakan ameera mandul..
Yang penting Ameera dan Ameer seorang yang romantik sangat..
Ameera jenis diam je,pabila mak mertua die cakap macam-macam.

Dan ending die.very touching sangat,pabila ameer mati kena tembak dengan farouk.
Nanti korang tengoklah kat   www.tonton.com
Disebabkan tak menonton episod akhir malam tadi,yus tengok jelah kat tonton ni..


selamat menonton..



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea