Jantung Hati Maksu Pieza

03 Julai 2012

My Baby

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Julai 03, 2012
Reaksi: 
Huh,selamat malam semuanya..
Baru jer sampai rumah nie,kerana menolong membuat Ot sekali,dan dengan den-den sekali Ot,
Merentasi malam dan jalan yang gelap berlampukan motor Nouvo je..
Sambil bukak cover helmet supaya dapat melihat dengan jelas..
Yes! dengan jelas kerana den nie perabun orangnya..
Walaupun dengan bantuan Cik Contact Lens memang tidak membantu den..

Sampaikan punya punya lah sibuk harini,blog pun tak berupdate.harap maaf ye kengkawan..
Sebab dari pagi sehingga tengahari melawat/menziarahi wife kepada staff tempat kerja meninggal.
Tengaharinye bawak ke petang,memang tak duduk dan tak jejak montot ke kerusi pun disebabkan terlalu sibuk.
Dan my big boss turun ofiz tadi..peluang BW memang tidak cerahlah..
Turunnya ke ofis sampai ke petang pulak tu..
Memang simpan jer cerita nye..

Ok jomlah pergi ke tajuk sebenar-benarnya ye..
Haritu kan sibuk duduk bercerita tentang my new baby kan??
Ada lah someone tue,die boleh kasi yus marah itu sama dialah..nak tahu kenapa..ikuti perkembangan ini...

yus ada upload pic my nem baby at FB yus..
tetapi ada pulak tukang coment tu macam tak puas ati dengan yus pulak,yus tak tahu pe salah yus..'
Yus rase yus takde buat salah kat diorang pun..
Ya Allah ada jugak kan orang mcam nie lagi.

..





Sesaja je masukkan gambar nie at FB,..series yus bukan suka menujuk-nujuk..salahkah yus nak ambil gambar macam  ni..

Nak tahu apa salah sorang hamba nie comment :


Yus print tak terang kan??
mai cini yus terangkan...
Ayat first die : Baru dapat..mmg gitu ler,lelama sok tak kesah dah..hehehe..
(mase die comment nie,yus diam jekkan..

Ayat ke -2 die :
and u'll see 1 yr frm now, when u look at this album u'll say this `ya allah...jim alif kaf wau nun nye aku ni....

See......

Yus tak tahu apa masalah die..korang pernah kena macam nie tak??
Jom share cikit....


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea