Jantung Hati Maksu Pieza

01 Julai 2012

My New Baby :)

Dicatat oleh ucupiza di Ahad, Julai 01, 2012
Reaksi: 
Selamat tengahari semua blogger melaka dan semua blogger semua.
Melaka hari ni panas dan terik cuacanya..macam nak dimintak cool blog lah rasenya pulak.
Hah lega rasenya dapat minum dan sedut cool blog green apple nie hah,dengan pearl yang begitu besar sebesar biji guli,sungguh terasa sampai ke tekak yang dahagakan cool blog ni..

Semalam kepenatan yang amat kian terasa, apabila ada kenduri menyambut ramadhan dan kenduri arwah di rumah mak sedara.wah mase nilah duduk bersambung-sambungan kaki,berborak-borak dibawah pohon ceri yang rendang dan sambil menghirup angin laut yang sempoi-sempoi bahasa gayanya..
Tapi itu bukan tajuk untuk cerita ini..hanya mukadimah semata-mata ia.

Semalam sedara dari jasin telah membelikan my new baby uolls..Nak tahu tak my new baby,korang jangan salah paham pulak ye,den tak kahwin lagi,confirm lah bukan dapat anak ye kawan-kawan..
My new baby adalah...adalah...adalah...

jom silalah jelous ye:













hye baby,welcome to maksu pieza...


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea