Jantung Hati Maksu Pieza

12 Julai 2012

P.A. Cinta

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Julai 12, 2012
Reaksi: 
Malam tadi amat keboringan sekali.bonda takde dekat rumah,abang den pulak pergi mane ntah.
Tinggallah daku keseorangan diri macam ulat cacing,tak tentu arah duduk,sekejap baring,sekejap duduk,sekejap simpul rambut,sekejap pintal rambut.ishh memang tak tahu nak buat apelah.

usai je solat isyak...den bersilalah duduk depan kaca televisyen tu,tapi tak tahu nak tengok cerita apa yang menarik..sekali tertekan channel 119@tv9 tetap dihatiku,ada cerita P.A.Cinta.
Boleh tahan cerita die,hero kamal adli dan heroin tasha shila kan..betul tak..
Penat jugaklah den gelak,sebab jenis tasha shila suka bercakap je tak henti-henti dan suka melawan cakap bos die.
Ada satu hari tu,die pakai baju kurung dan kain batik..memang terbaik lah.
korang tengok tak cerita ni malam tadi..kalau tak tengok rajin-rajinlah tengok kat tonton..





ni link tonton :

4 ulasan:

Opah Kentang berkata...

aku tengok jugak.. tapi kan aku nak tau lagu ape yang dia nyanyi mase drama tu la.. macam best jer kan? :)

Zie Madini berkata...

tak pernah plak akak tgk citer ni. tasha shila berlakon ek?

ucupiza berkata...

aah weh,ak pun nga cri jugak lgu tu..sampai ke bilik air nyanyi,men hentam je..hehehe

ucupiza berkata...

sis malam tadi je ceritanya..xtahu la kalo ada ulangan..cuba sis tengok dekat tonton..best sis ceritanya..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea