Jantung Hati Maksu Pieza

30 Julai 2012

PRELAUNCHX

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Julai 30, 2012
Reaksi: 
Anda ingin membuat duit??anda ingin keluar dari kesempitan??Anda ingin membeli apa sahaja yang anda idamkan??Setiap kali mahu berbelanja anda mesti 24kali pikir kan,itu kalau yus lah,dah ambil barang tu,bila dok belek harga tu,lihat lebih harga dari termampu,letak balik barang tu,pandang dari jauh sahaja sahaja lah kan,sampai termimpi-mimpi(tipu je)

Mahu tahu apa itu prelaunchX :
Prelaunchx merupakan company under forex... Forex adalah company matawang dunia dan Malaysia pun ada jugak Forex... Pada 27/8/2012 company ini akan melancarkan prelaunchx, tapi siapa yang nak join lepas pada tarikh tersebut harus membayar rm100... Tetapi bagi sesiapa yang join sekarang, keahlian adalah FREE, ya FREE!!! sehingga tarikh tersebut SAHAJA!!!..sElepas tarikh tu forex akan hantar cek ke rumah berdasarkan berapa yang awak dah dapat dari hari nie sampailah tarikh 27/8/2012 nie...senang sahaja. Jadi cepat-cepatlah  join sekarang sebelum anda harus membayar register rm100..now its free...!!!FREE REGISTER sampai 27.OGOS.2012....lepas tarikh tu xde FREE .


So apa lagi.cepat-cepatlah join ni.
Macamana caranya:


jom ikuti cara-caranya:

Bagaimana nak join ??

01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik Link iniuntuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.
03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.
04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.awk ikud guide ni


Jangan lupa klik link yus sekali taw,
Klik link ini.
Terima kasih..


Dan boleh layari jugak di www.prelaunchx.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea