Jantung Hati Maksu Pieza

31 Julai 2012

Sis Nisa nak duit raya tu

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Julai 31, 2012
Reaksi: 
pagi-pagi dah mengantuk,sungguh mengantuk sangat.
Menguap dah berbelas kali rasanya.
Bila menguap je,mesti keronsang tercabut jugak,
Tengok betapa tahap besar mulut tu menguap,sambil cover dengan jari-jemariku ini.

Hari ni boss bagi baca paper awal,
Tengah dok selak-selak,
Sekali terjumpa inilah.
Uncle David Teo dan Bloggers lah..
Nak tahu siapakah blogger tu??
Nak tahu tak??

Ni hah blogger tu..
Blogger Suka Travel
Dah tahu kan siapa.




ambil gambar ni guna kamera henpon je,cepat-cepat snap dekat surat khabar tadi.
sis nisa satu angpau tu..

rajin-rajinlah kunjungi dan menepek mata korang dekat blog Nisa Kay ni.
Suka baca story tentang travel dan macam-macam event die hadiri..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea