Jantung Hati Maksu Pieza

01 Julai 2012

Teruja...Terlompat...

Dicatat oleh ucupiza di Ahad, Julai 01, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum uollss.
Dah solat Maghrib belum nie semua..Kalau belum cepat-cepat pergi ambil air wudhu,
Cepat-cepat selagi ada mase nie..

Korang yus nak lompat kegembiraan macam lompat kat tepi pasir dekat pantai,sambil buat peace yo!!
Nak tahu tak kenapa,nak tahu tak,sebabnya tadi kan..
Yus terjumpa Blogger yang cun melecun nie hah..ramai kan blogger cun melecun nie kat dalam alam maya blogger nie,nak tahu tak siapa gerangan orangnya..

Baru semalam melangsungkan perkahwinannya yang cukup meriah dengan kedatangan blogger hensem dan cantik semuanya..
Sebut tentang Perkahwinannya semalam,korang dah dapat tangkap sape orangnya kan??
Siapa lagi kalau bukan ..Puan Irine Nadia
Teruja kejap jumpa irine dengan husband die kat pasar malam masjid tanah,tapi irine tak perasan pulak tadi..nak tegur tapi malu pulak..wei series cun sangat irine nie..macam nak tarik je irine tadi...
Balik rumah dah jerit-jerit dekat  Ina Yusof..kakak-kakak orang jumpa irine tadi..comel sangat..
teruja koo balik tadi...
First time jumpa blogger di tempat awam..nampak muka pun kira jadi lah kan..

Malam nie,nak teruja lagi lah..
pape pun selamat pegantin baru Irine dan pasangannya..



Sumber dari photo fb irine

4 ulasan:

syAzAnA berkata...

yeapp. dorang sangat comel!

ucupiza berkata...

Comel sangat mereka ni..

Liza Razak berkata...

comelnye irine..

ucupiza berkata...

liza razak..comelkan die..jumpa depan-depan lagi comel die ni

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea