Jantung Hati Maksu Pieza

06 Ogos 2012

Ada Yang Kena Cepuk Juga Ni.

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Ogos 06, 2012
Reaksi: 
eiiiiiiii geram lah pulak..
Penatlah cakap dengan orang tak faham bahasa ni kan..
Dan tak suka sangat bau benda ni.

Nie kan bulan puasa,hormatlah sikit bulan yang penuh keberkatan  ni.
Tak lama pun puasa ni,sebulan je wahai orang yang tidak berpuasa sekalian.
Now,dah 17 ramadhan kan,2 minggu lagi korang bolehlah makan banyak-banyak,
Tak kemana pun makanan tu.

Nie kes yang baru je berlalu,
Ada ke bercakap dengan yus,dengan keadaan mulut bau rokok,badan bau rokok yang kuat,pegang phone office ni pun kuat sangat bau rokok tu weh.
Bencilah dengan orang yang macam tu.
Badan sihat bugar je tengoknya.tapi tak puasa..
Nak je tumbuk muka die tadi..sebab tak suka lah bau rokok-rokok ni..pahit baunya.
Nasib baiklah yus ni perempuan taw..kalau lelaki..dah kena tumbuk dah..(ganas tak)


Tak suka bau rokok ok..

Buat lagi perkara yang sama..siaplah..call pakcik yang jaga van jenazah karang...


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea