Jantung Hati Maksu Pieza

13 Ogos 2012

Almond Biscotti.

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Ogos 13, 2012
Reaksi: 
Selamat pagi semua dan selamat berpuasa.
Bulan puasa ni,mood mahu update adalah ke laut sangat.
Takda mood nak update,malas sungguh mahu menekan keyboard ni hah.
Macammana persiapan raya tahun ni,
Mesti dah beratur kan ,baju-baju korang dalam almari tu.
Mesti meriah jugak warnanya kan...

Hari tu yus ada baca blog Kak Jem.sis jem story pasal almond biscotti ni..memang teringin mahu menelan itu biskut..lepastu yus biarkan dulu.,tak lama lepastu,buka blog sis sepet pun ada cerita tentang almond biscotti ni jugak..Best agaknya..

Yus pun email sis fae ni..esok jugak almond biscotti tu sampai.Tidak keruan menunggu berbuka puasa ni,mahu terkam almond biscotti tu dulu lah..sekali dah berbuka,peh buka lah,ambil 1,masuk je dalam mulut ni,peh terasa nikmatnya,memang sedap biskut ni..
Tak rugi membeli..
Yus order 3 balang je dulu.nak rasa dulu kan..

Sekali akak balik,dia pun terkam biskut tu,abis 1 balang dia makan..Tinggallah 2 balang je lagi.
K.chik nak order,tapi reka alasa,alah nanti posmen dah tak nak hantar..kan dah nak raya.

Korang nak tak,sedap sangat almond biscotti ni.

website : http://feacookies.blogspot.com
Facebook : facebook.com/feacookies
Email : feacookies@gmail.com
No.Phone : 010-2095807.

Cepat dapatkan ok.




0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea