Jantung Hati Maksu Pieza

17 Ogos 2012

Korang Ado??

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Ogos 17, 2012
Reaksi: 
Mood kerja harinie,memang zero 0 sangat.
Pabila dengar lagu raya kemain rancak lagi dikeudarakan di radio ni..
Sungguh mahu sahaja angkat kaki dan beransur pulang..
Tiada hati lagi ingin meneruskan aktiviti kerja hari ni.
Ramai jugak lah dekat office ni dah keluar dan bagi pelbagai alasan untuk balik ke kampung halaman masing-masing.

Harap lulus jugak lah,yus nak keluar awal jugak hari ni.
Nak beli barangan raya..bukan nak mengular,tapi memang dah tiada hati lagi kat office ni.
Kenapa tak beli esok??Malam ni ke??
Hah,besok confirm lah,memang tak dapat keluar langsung lah,sebab dah busy bersilat dekat dapur,dari pagi bawak ke berbuka esok..
Malam ni,jangan harap lah,orang bersusun dah macam kat jalan TAR lah jawabnya.
.
Baik duduk rumah dediam tolong  Cik Donat buat popia nestum dan chocolate..nyummm..
Kan best,dapat tambah pengalaman memasak dan buat kuih..

Tadi kan,yus dapat duit raya..
korang ado..
tak sia-sia tolong dia selama ni..
Tq Mr.Volume Kuat..








5 ulasan:

siti naqiah berkata...

wahh besnye die da dpt duet raya! :D

Nizam Ijam berkata...

selamat hari raya gak :) nnt leh r adjust sy masuk bank :P

shafiqabdshukor berkata...

wah.. blom raya dah dpt duit raya..

ucupiza berkata...

Naqiah nak duit raya..hehehe..

Nizam Ijam : selamat hari raya.boleh2 je..send alamat cepat..

Shafiqabdshukor: hehehe..untung x..nak duit raya dari syafiqa pulak..
S

Zie Madini berkata...

BESTNYA DPT WIT RAYA..HEHE

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea