Jantung Hati Maksu Pieza

01 Ogos 2012

Minyak Kelapa Dara.

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, Ogos 01, 2012
Reaksi: 
Minyak Kelapa Dara.
Macam inilah kalau dah tiada idea untuk dicurahkan.

Hari ahad lepas,SIL telah balik ke kampungnya,dan alang-alang SIL ni balik kampung,kami adik beradik pakat nak test Minyak Kelapa Dara ni,kebetulan rumah SIL dekat dengan Kilang buat Minyak Kelapa Dara ni,
dan Nata De Coco,apalagi berdesap-desup keluarkan duit dari purse masing-masing untuk membayar.

Yus ada resdung,jadinya my sis suruh amalkan Minyak Kelapa Dara ni,sebab my sis bagitahu,kawan sis pernah amalkannya,dengan izin allah,resdung tu elok sedikit demi sedikit...Yus memang resdung teruk sangat,tiap-tiap pagi bersin tu jangan dikiralah,memang banyak kali,lepastu dengan bawa motor dengan keadaan yang kena harung habuk-habuk di jalan raya.
Sesampai office kena habuk dari aircond lagi,memang confirmlah bersin lagi.
Memang dekat tangan ada je,tisu ke sapu tangan ke.tak pernah tinggal 2 benda ni kat tangan.
Malam kalau tidur jangan cakaplah,memang tak lena,disebabkan kekadang tekak ni gatal-gatal.
memang rasa tak best kalau nak tidur,telinga pulak jangan cakaplah,gatal je,lagi-lagi puasa ni kan..
Jerawat pula,jangan cakaplah,dah berjinak-jinak di muka ni.
Disebabkan itulah my sis syorkan Minyak Kelapa Dara ni,yus baru jer 3hari amalkan.
masih tak nampak apa perubahan,agaknya resdung yus dah ketara sangat tak??

Masih mengamalkan Minyak kelapa dara ni.
harap-harap adalah perubahan yang boleh mengubah penyakit ini.

Nanti kalau ada perubahan yang mendadak,yus akan story lagi.
Gambar takleh nak upload pulak..nanti yus try review balik.


Tolong Yus klik kejap
http://prelaunchx.com/x/yushafizahyusoff








2 ulasan:

dL berkata...

berapa banyak ayat "jangan cakap laa"

haha..

kang diam terus baru tahu..

ucupiza berkata...

hah..adakah anda salah comment ni..
Maaf ye,..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea