Jantung Hati Maksu Pieza

06 Ogos 2012

Safety Only..

Dicatat oleh ucupiza di Isnin, Ogos 06, 2012
Reaksi: 
Selamat pagi semua.
Hari ni dah 17 Ramadhan..dan hari ni jugak Hari Nuzul Quran..K.L cuti kan..
Melaka kerja lah..

Memandangkan motor rosak dan tidak dibaiki lagi,
Makanya kakak menjadi driver hantar pergi kerja pagi tadi.
Tapi pepagi lagi,itu 2orang anak buah/sedara  yang si cantik dan si hensem mahu ikut.
Pepagi dah mandi bagai.
Bila dengar bunyi engine dihidupkan,..tak tentu arah nak pakai baju .

Bergerak je kereta,yus dan kakak mengenakan seat belt,safety only ok..
Tetiba budak 2orang kat belakang tu senyap je..yus toleh lah,..
Rupa-rupanya budak 2 orang tu tengah gigih pakai seat belt jugak..
Si abang dah dah siap pakai seat belt,si adik tengah usaha memakai.

Bila tengok apa yang budak 2orang tu buat,
Kitaorang gelak la..
Sebelum ni tak pernah pulak budak 2orang ni pakai seat belt tu...
Hari nie je..safety only..

si adik dan si abang..


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea