Jantung Hati Maksu Pieza

30 Ogos 2012

You My BFF..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Ogos 30, 2012
Reaksi: 
Selamat tengahari semua.
Macamana kerja hari ni..semua ok lagi kan..
Esok Merdeka la..Yus cuti..korang macamana??

Yus tak banyak idea ni...
Dah tak tahu nak update apa,tapi still mahu update jugak,walaupun ayat sepotong-potong..
Nak reka ayat untuk kawan sejati..

"Semua orang ada kawan,dan semua orang jugak boleh jadi kawan,Namun bolehkah kita menjadi kawan yang terbaik bagi kawan kita tu,Seorang kawan yang membantu kawannya dalam kesusahan...
"Ada orang kata,kawan yang baik adalah meneman disaat tawa dan tangis"itu memang tersangatlah benar,Itulah adalah kawan yang sejati.teman sejati..

Setiap daripada kita boleh menjadi kawan sejati. Bukan kawan rapat, tetapi kawan yang sejati. Berkualiti. Namun sudah tentunya tidak semua orang yang memilih perkara sedemikian. Bila kawan ditimpa kesusahan, masing-masing hilangkan diri. Bila kawan tidak sealiran, tidak mahu bersantai bersama dan rasa malas hendak berbicara
(ayat copy paste je)..




ni adalah kawan sejati yus,
walaupun dah kahwin,dia still xmelupakan kawan2 die,dan die sanggup join kitaorang raya hari tu..
Rajin bercontact yus..
You are My BFF..




1 ulasan:

InaYusoff berkata...

kekna rasa kau cube senyum gaya mekcah..


hahahaha..


Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea