Jantung Hati Maksu Pieza

12 September 2012

Al-fatihaht buat Yasmin.

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, September 12, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum semua,Apa macam harini,keadaan mood semua orang hari ni..

Masih kamu semua bertanya,siapakah Yasmin ni kan,
Masa tengah godek-godek fb,tetiba nampak sis PenMerah. update stauts tentang Blogger Yasmin ni,
Yus pun bacalah,sebab memang jarang dengar nama blogger yasmin ni kan,.
Baca-baca punya baca barulah faham siapakah Yasmin.

Nak tahu kisah yasmin ni,sebelum beliau meninggal dunia,arwah dapat rasa dia akan meninggalkan dunia ni dan akan kembali ke rahmatullah buat selama-lamanya,
Petikan yang lebih detail yus ambil dari baca status sis PenMerah dan diambil dari ini jugak..

Apabila dah baca baru tahu,siapakah Yasmin ni,dan apa yang terjadi..
Menitis air mata ni,baca blog yasmin ni.
Tapi Allah lebih menyanyangi beliau.

Dia  adalah pemilil blog : http://www.misschronicz.blogspot.com/
Baru-baru ni pun mama beliau ada update tentang Yasmin..

Mari sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat Arwah Yasmin..
Semoga beliau ditempatkan yang terbaik buat beliau,
Semoga Rohnya dicucuri rahmat..Amin..amin..amin..



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea