Jantung Hati Maksu Pieza

20 September 2012

Blog Bertukar lagi..Tolong..

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, September 20, 2012
Reaksi: 
Tadi tengah update blog ok je blog ni,
Tetiba je dia tertukar lagilah,
Pastu teringatlah tutorial sorang blogger ni bagi,
Da try cara tu,tapi korang tengok lah ye..




dia jadi macam ni,jd muka baru..tak suka ok..

dan


kalau kita nak dashboard yg lama,kita kena cari yang petak merah tu kan,betul  tak??
tapi yus yang ayat kat petak merah tu takde..
Yus tak tipulah..

korang tengok ok..



kalau perasaan dekat kotak yus tu,
ada benda ni je

#Blogger help
# Send feedback
# Edit Notification
#Connect to Goggle
# about new look..


Mana lagi satu kotak yang tulis 
# Old Blogger Interface.

korang bantu yus,
yus tak suka dashboard yang baru..


4 ulasan:

InaYusoff berkata...

tak boleh tukau dah..

memang kene pakai yang baru...

ucupiza berkata...

La yeke kekna...xbestlah..

Fadzliani Fauzi berkata...

eh!!betullahh!!pening kepala maaaa yg baru nie.....

ucupiza berkata...

Fadzliani : tw xpe..xsuka la yg ni..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea