Jantung Hati Maksu Pieza

14 September 2012

Di Pagi Jumaat.

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, September 14, 2012
Reaksi: 
selamat pagi dan salam jumaat semua..
Hari ni dah jumaat kan sambil pikir betul ke hari ni hari jumaat kan,
Yes betul hari ni hari jumaat.
Dimana hari last kerja,dan masa untuk berehat-rehatkan diri dan berjalan-jalan sekitar cuti ni..
Sampai bonda cakap,ishh berjalan je kan cuti-cuti ni..
Duduk rumah..

Malam tadi sibuk mencari jubah,jubah bonda lah jadi mangsa,kami kan sama saiz,jadi senanglah,kalau yus tak berkenan kat baju tu,yus pinjam baju bonda je,sama cantik je pakainya..sebab baju bonda semau lawa-lawa cun-cun je.(sambil kenyit mata kat bonda).
Maka operasi mencari jubah bonda..tapi senteng la pulak..
Haah,jangan pening kepala..kan ada skirt hitam..boleh cover jubah yang senteng tu..
Penyelesaian telah berjaya..



peace.


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea