Jantung Hati Maksu Pieza

13 September 2012

Nak tahu tak??

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, September 13, 2012
Reaksi: 



Sebelum tu jangan nak yekkk sangat ok.
Jangan terus nak muntah ke,dan berdialog,Ape la budak yus ni,warna air kencing pun nak tunjukkan dekat blog ke..
Bukan warna air kencing yus taw..
Tak kisahlah korang nak anggap apa pun,yus tetap nak share jugak..


Hari selasa malam hari tu,kawan yus yang join herbalife ada call and text  bagitahu nak datang rumah,sebab nak timbang berat badan yus.
Masa tu kawan yus dari Nilai dia ada buat analisa-analisa badan untuk herbalife ni,dan dapat bawa kereta herbalife tu,comel je dia bawak..
Lepas dia timbang,dia akan catit benda-benda tu atas kertas,dimana kertas tu kita simpan untuk rujukan yang akan datang..
Sekali dia timbang yus,Amat teperanjat,pabila berat-bertambah-tambah,mentang raya,kemain lemak ni menaik dalam badan ni ye,tunggulah ku akan hapuskan kamu lemak-lemak sekalian..hahahaha..
Pabila usai timbang kawan yus terangkan macam-macam tentang herbalife ni,
Dan dia tujnuk gambar orang ramai  yang menggunakan herbalife, Ada lah dalam seorang dua yang yus kenal dan ada blog mengisahkan herbalife ni..

Dalam hati nak try jugak herbalife ni,
Nak try ke tak ye..
Masih berfikir..

Ok lepastu kawan yus terangkan tentang warna air kencing tadi,Hah korang dah tahu kan apa warna air kencing korang,apalagi kita mahu sihatkan??amalkan minum air suam banyak-banyak,dan NO.NO.NO jangan bagi alasan,pabila banyak minum air,terkencing-kencing je,..tak nak dengar ok..
Biar terkencing-kencing asalkan sihat,jangan tak kencing lain jadinya nanti ye..
Amalkan minum air suam bebanyak-banyak,biarkan bekas air tu penuh dengan air je,
Kalau rasa tak larat nak abiskan air tu,kita buatlah kerja seperti kalau dekat rumah,buatlah jalan-jalan dekat halaman depan rumah ke,sapu-sapu ke,bila dekat office,bautlah turun naik tangga,pasti kita akan rasa haus selepas tu,dan..dan..dan biarkan bekas air tu ada disamping kita..
Bila haus teguk je air tu..senangkan..janganlah bagi alasan ok..

Ada sesapa guna HERBALIFE tak??

1 ulasan:

yoon da-hyun berkata...

uuuuu ~
im number 2

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea