Jantung Hati Maksu Pieza

15 September 2012

*Naziha*

Dicatat oleh ucupiza di Sabtu, September 15, 2012
Reaksi: 
Naziha..
Morning korang,pagi-pagi sabtu ni watpe semua..
Ada apa dengan nama naziha ni?
Dah kenapa update pepagi tentang naziha ni pulak kan..

Alah,malam tadi kan,episod terakhir cerita lestary Naziha yang dekat TV3 tu, korang mesti tengok kan cerita ni,
Mengaku jelah,,katakan kamu romantik..
Cerita naziha ni hari jumaat,selalu sangat terlepas tengok cerita ni,kekadang je tengok cerita ni..jarang-jaranglah..
Sebab hari jumaat,setelah penat bekerja,confirm lepas solat isyak,dah lena dibuai mimpi sambil peluk bantal busuk kan,lagilah lena..
Macam petang semalam lah,balik kerja terus tidur,sebab terlampau penat sangat..bila dah tidur petang,malam jadi kelawar la..
Dan tak tahu pun malam tadi episod last cerita Naziha ni..
Sekali bonda bagitahu,malam ni  cerita ni episod akhir lah,,
Bonda pun kekadang jugak layan cerita ni..

Malam tadi dapat jugak tengok ending dia jugak..\
Ending yang sungguh touching..touching..
Dimana "Adam" meninggal di pangkuan Naziha..
Yus yang emosi,menangis tak tentu pasal kan..

"Sanggup tu si adam mengorbankan cintanya untuk kebahagiaan naziha.."
Sanggup dia tengok si naziha tu kahwin dengan sepupu dia tu,ikmal"
"Dan akhir dia,Adam bahagia tengok si Naziha dengan ikmal"





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea