Jantung Hati Maksu Pieza

11 September 2012

Polkadot..

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, September 11, 2012
Reaksi: 
Polkadot time..

Suka sangat dengan baju polkadot nie, Series suka bebenau rasanya,Polkadot ni dari zaman nenek moyang kita kan,percaya tak kengkawan semua..
Cuba tanya bonda-bonda kamu,mesti dia ada simpan baju polkadot ni..
Orang dedulu-dulu punya baju polkadot lagi lawa..

Ni bajet masa raya hari tulah rasanya,
Dah beli baju raya lain,tapi mahu lagi sepasang kan,dapatlah mengpow bonda nak baju sehelai..dapat jugak akhirnya,memang dah berkenan dekat baju ni dah lama dah,kalau keluar pergi bandar,mesti tengok je baju ni tergantung,dalam hati "bilalah nak dapat baju ni"..
Dan seumur hidup tak pernah ada baju warna ni,sebab kulit kita ala-ala manja je.
Almaklumlah kan duduk tepi pantai.
Dan nak mencuba pakai baju warna ni..

ok lah tak nak banyak cakap la..
Nak tunjuk baju..





cantik tak...


3 ulasan:

Jue Derella berkata...

lawa je... klu wane pink lg lawa... Hehehe...

Zie Madini berkata...

lawa la. skrg ni kan dh zaman polkadot balik. hehehehe. akak pun suka polka dot taw

ucupiza berkata...

Jue :pink xd la jue,masa ni beli time nk raya dah..
sis Zie : hehehe..lepas ni sis zie boleh pakai polkadot,selalu jugak perasan shawl sis pn polkadot..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea