Jantung Hati Maksu Pieza

19 September 2012

Review- Resident evil : retribution

Dicatat oleh ucupiza di Rabu, September 19, 2012
Reaksi: 
Hai korang..

Pada tarikh 17/09/2012,berhari kan isnin,masa tu kan cuti 1 MALAYSIA.
Masa ni kerja yus asyik hangout keluar dengan cousins-cousins,diorang kan cuti jugak..keluarlah hanya berbekalkan duit gaji yang bulan dulu punya,punyalah berjimat...
Keluar dalam 3pm jugaklah.suka keluar petang kan,balik dah malam,tu yang kena marah dengan bonda..
Berjimbalah kami dengan cousins-cousins..

Memula nak tengok wayang di Mahkota Parade,pabila dah menjejakkan kaki ke Golden Screen Cinemas tu,bila ditelek-telek langsung tiada cerita yang menarik..
Membawa kaki ini ke Dataran Pahlawan pulak,sebab dekat Dataran tu banyak sikit cerita yang menarik.
Itu baru syok..
Puas memikir nak tengok cerita apa,nak tengok cerita "Salam cinta: karang,ada sorang cousins laki pulak ikot,terlalu jiwanglah pulak kan,
Setelah diputuskan kami bersepakat tengok, cerita ni "Resident evil :retribution".first pilih cerita ni,semua pelik-pelik kan,tak yah nak pelik-pelik la kan..kita tengok jela kan..
Cerita ni start pukul 4.45pm,


Sinopsis cerita ni : The Umbrella Corporation's deadly T-virus continues to ravage the Earth,transforming the global population into legions on the Flesh eating undeed.
The human race's last and only hope,Alice,awaken in the heart of Umbrella's most clandestine operations facility and unveils most of her mysterious past as she delves further into the complex.
Without a safe heaven,Alice continues to hunt those responsible for the outbreak a chase that takes her from Tokyo to New york,Washington,D.C and Moscow,culminating in a mind-blowing revelation that will force her to rething everything tahat she once thought to be true.
Aided by new found allies and familiar friends,Alice must fight to survive long enough to escape a hostile world on the brink of obvilion.The countdown has began..







Cerita ni ok la jugak,jalan cerita dia menarik..itu bagi yus,Bagi korang camane??


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea