Jantung Hati Maksu Pieza

06 September 2012

TerOver.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, September 06, 2012
Reaksi: 
selamat pagi semua,
Masih memikirkan apa yang nak diupdate, masih-masih berfikir.
Otak tidak mahu berfikir sekarang kerana lapar,jadikan alasan lapar..

sekali godek-godek gambar kat desktop laptop,
Sekali terjumpa gambar ni masa raya hari tu..
Memang Terover sangat..
Hah bukan yus ye yang over tu,ni hah anak buah yang over sangat,bila berjumpa camera nikon..abis my camera nikon tu taw,sebab main pas-pas tangan camera tu..
Jenis yus,tak pandai nak rampas dekat tangan-tangan anak buah ni..
Tapi sis yus dah bagi isyarat mata,supaya rampas nikon tu..terpaksalah rampas nikon tu,maafkan makshu..
Mesti anak-anak buah makshu mengutuk makshu belakang-belakang kan,sebab korang kan,selalu kumpul ramai-ramaik dan mengata makshu..betulke!!!

Anak-anak buah yus memang semua tinggi dah menjangkaui makshu die,tenggelam makshu dia tw..
Dan semua besar-besar,lagi menenggelamkan makshu dia..
Kalau jalan-jalan beraya kn,mesti diorang akan cakap,"Kemain lagi tinggi,sampai tenggelam mak sedara dia"
Kekadang ada orang anggap makshu ni kakak kepada anak-anak buah makshu..
See!! sampai ada sangkaan macam tu kan..





ini adalah anak buah makshu yang orang selalu anggap makshu adik-adik dia.
kuat bergambar,pantang nampak kamera,
suka pinjam barang-barang makshu dia tapi tak reti pulangkan..
suka pinjam baju-baju makshu dia..
Dan makshu dia pun suka pinjam baju dia..
kekadang baju dia semua awesome..

suka bergambar macam ni,



Ni anak buah makshu,kakak dia yang suka melawa tu,
ni lagi la,tengok pipi dia,macam pakai botox,
Kemain bulat dan berkilat lagi,
Kitaorang kat rumah panggil dia botox..
Tapi pipi dia memang macam tu..
Tahun ni nak UPSR...
Tengok makshu die yang pakai baju polkadot kuning tu,tak over kan..


Dah takda cerita rasanya,sebab dah tak tahu nak update apa..kbye..

4 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

comel bertahi lalat manis gitew..
salam kenal dan follow sini
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

amboi ank buah maksu..cantik baju raya dia.

ucupiza berkata...

cantik kan,makshu selalu pinjam baju dia..

ucupiza berkata...

manis kan..hehehe..ok tq komen..

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea