Jantung Hati Maksu Pieza

05 Oktober 2012

Hajat sudah tercapai

Dicatat oleh ucupiza di Jumaat, Oktober 05, 2012
Reaksi: 
Hye semua,selamat pagi..

Malam tadi adalah rezeki yang tak boleh ditolak dah.
Dah lame nak makan makanan nie.tapi memikirkan takde orang nak bawak je la.
Semalam Along sekeluarga,telah belanja adik die yang comel dan yang bongsu nie.
Memula Along nak belanja KFC,pastu macam mahal pulak kan,
Jadinya bersetuju untuk makan di Restoran Kak Ju.

Lepas maghrib terus gerak.
Mane nak dapat Chicken chop dengan harga RM 3.60 oit..Kira murah la tu kan.
Makan 7orang nyye.
Peh sedap nya..
kenyang sungguh la.

Alhamdulillah..terima kasih along sekeluarga,





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea