Jantung Hati Maksu Pieza

16 Oktober 2012

Langkah Permulaan..

Dicatat oleh ucupiza di Selasa, Oktober 16, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum..

Pernah dengar tak produk kecantikan Nour Ain Beauty Care??
Naikkan kening dan dagu seperti orang berlagak..ehh jangan-jangan,tak baik ada sifat berlgak ni..
no..no..no.. ok..

Ok yus ni tolong kawan meniaga produk Nour Ain Beauty Care ni..tolong jualkan,orang nak belajar bisnes kan..
Hari sabtu dia pass produk ni kat yus,yus pun try jugak produk ni..memang awesome lah kan..

Nak tahu lebih lanjut tentang produk ni..yus try jelaskan yang yus paham ok..

Nour Ain Beauty Care merupakan produk berasaskan herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak..
Herba-herba terpilih yang terdapat didalaam produk Nour Ain menjadikan produk yang berkualiti tinggi dan mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya.
Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat..

Ciri-ciri produk..

  • Berasaskan herba-herba terpilih.
  • Mengandungi vitamin C
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Tiada berlaku pengelupasan.
  • Memberi keseimbangan kelembapan kulit.
  • Menyerikan kulit wajah.
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita.

ni Basic set ..RM50.00..

yang set lain,yus akan story kn..


Kalau berminat PM yus atau WHATSAPP je..tq




0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea