Jantung Hati Maksu Pieza

25 Oktober 2012

Salam AidilAdha.

Dicatat oleh ucupiza di Khamis, Oktober 25, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum my blog..

Mood adalah tersangat lemau bekerja..
Ramai yang dah start bercuti hari nie sempena dengan raya haji esok harinya..
Yus masih bekerja,ikutkan hati nak je apply cuti,tapi mahu simpan cuti tu untuk hal emergency satu hari nanti..
Mesti ramai yang dah start cuti dan balik ke kampung halaman,bagi korang yang bercuti tu,selamat bercuti dan beristirehat lah kan..untunglah..
Kami yang bekerja je,jiwa kacau sungguh..
Hati tidak lagi ditempat kerja..

Plan nye dengar,HQ akan mengeluarkan memo yang menyatakan hari ni adalah 1/2 hari,
Tapi dah memandangkan jam di dinding sudah menunjukkan pukul 12.30pm,Jadinya janganlah berharap memo akan keluar..(tunduk kepala kecewa)

Pape mahu mengucapkan kepada semua reader "Selamat Hari AidilAdha"

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

kisah maksu pieza.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea